Oh Ice Cream

To be honest, memang agak buat tabiat saya beli casing pesen gini. Memang tak pernah-pernah lah beli casing yang se-“ceria” dan keanak-anakan macam ni, haha.

Casing “ice cream” ni pun sebenarnya dibeli dengan motif – nak ikut tema solo Junho di Japan tahun ni, which is “ice cream”.

Tahun ni memang lain sikit konsep solo dia compared to tahun-tahun yang sudah. Personally, I lebih prefer concept solo dia yang cool and dark, compared to all these cutesy comel-ish concept. Hmm.. nak buat macam mana kan.. layannn..

Categories: Random
One Comment

Please Leave a Reply