Day 7 Challenge: Sekarang Sedang Buat Apa?

So today’s topic is “what am I currently doing”, which I assume while doing this entry, hehe. Current sprint task dah complete. Untuk sprint depan punya task pun development dah siap, hehe. Tapi ada isolated issue QE terjumpa masa testing satu functionality ni. Memang stress sikit bila part kena debug tu, but actually nasib baik mereka jumpa the issue now before reported by customer.

So sambil-sambil nak reproduce the issue, sambil tunggu file being generated + background task, maka ter-lagha lah saya seketika di sini. Maybe saya kurang semangat sikit sebab functionality issue ni dalam top 3 topic yang paling saya tak suka, hikhik.

#jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger

Categories: Segment

Please Leave a Reply