Day 6 Challenge: Gambar Bermake-up @ Tanpa Make-up

Saya ni jenis yang sangat tak berapa gemar ber-make-up (sebenarnya lebih kepada tak pandai pun make-up haha). Kalau pergi kerja atau outing pun, very the light, simple and sikit aje make-up yang saya pakai = foundation, compact, lipstick & kadang-kadang eye shadow. Kalau takat keluar kedai, just pakai lip balm yang ber-color aje.

Muka sebelah kiri ni memang no make-up langsung (adeh lah), tapi demi menyahut cabaran challenge, terpaksalah ku tayang jua. Dan yang sebelah kanan tu ber-make-up, tapi make-up natural je. Belum pernah lagi muka saya ni di-make-up secara besar-besaran :P

#jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger

Categories: Me, Segment

 

2 Comments

 

Please Leave a Reply

If you don't have anything nice to say, pretty please don't go on and ruin my day. I'd appreciate your kindness very much. Thank you :)